Sir Lancelot

Középkori lovagi étterem

TÉRJ BE HOZZÁNK VÁNDOR

ÍGÉREM MEG NEM BÁNOD

Kupádba 100 féle magyar, nemes bor közül töltünk, szomjadat imígyen enyhítjük. Ó urak és jó asszonyok, ha gyomrotok nagyon korog, vagy ha éppen derék szakácsotok szabadnapos, utazzatok el egy varázslatos világba.  A középkori, lovagi étterembe a Sir Lancelot birodalmába.

Az asztalokon gyertyák, a falakon díszek, a régmúlt hangulatát így elevenítvén fel. S hogy szád az ámulattól tátva ne maradjon, eléd rakjuk a sült galambot. Mikor az óra a delet elüti, lakomádat a szakács a törzshelyre teszi.

Középkori, lovagi étterem kiemelt ajánlata

Sir Lancelot lakoma

Sir Lancelot desszert

Sör különlegességeink

Étlap

Középkori, lovagi születésnap és rendezvény

Drága Hölgyem, jó Uram!

Ha ellenséges seregek portyázása miatt tömlőcben töltötted idődet és születésnapi utalványodat nem tudtad érvényesíteni ne csüggedj! Születésnapodat nálam tartsd. Barátaidat otthon ne hagyd! Kívánok mellé én is egy jót! Utalványt, mely 5000 Ft-ra jó.

„Amennyiben születésnapi vacsorádat legalább 3 barátoddal együtt nálunk tartod, 1-1 főételt fogyasztaval, úgy meglepünk egy 5000 Ft-os utalvánnyal, mely a születésnapi lakomát követően felhasználható éttermünkben. Az ajánlat egész évben érvényes, a születésnap igazolásával. (Az akció a jeles nap előtt és után 5 napig értendő.)”

Tartsd nálunk rendezvényed!

Látogass el Budapest legizgalmasabb éttermébe. A középkori, lovagi éttrem hangulata tökéletes választás csapatépítők, céges rendezvények lebonyoltására.

Vedd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat gombra kattintva.

Asztalfoglalás

FOGLALD LE TERMEDET

Asztalod a 06 1 302-44-56-os számon foglalhatod le.
Jer hát mulass, feledve lovagi tornákat, fehérnépet, porontyokat, s bízzál apródomban, mikor kupádat emelve dőlsz hanyatt udvaromban.

Add meg tiszteleted szakácsomnak, kit Sir Lancelot várából hurcoltunk ide kedvedért, s fejével fizet gyomrodért. Térj be hozzánk a középkori, lovagi étterem mindig nyitva áll előtted egy kupa borra. S ha kedvet kaptál eme vigaszsághoz, Sir Lancelot középkori,  lovagi éttermét, Budapest városának Podmaniczkyről elnevezett utcájának 14. száma alatt találod.

Kedves vendégeink!

2024.06.24 – 06.30-ig éttermünk zárva tart.

 

Nyitvatartás

H-Sz: 17:00-00:00
Cs-Vas: 12:00-00:00

Sir Lancelot Lovagi Étterem
H-1065 Budapest Podmaniczky u. 14
Tel: 00 36 1 302-4456
info@sirlancelot.hu

11 + 2 =

A foglalásokat a kért idöpont elött legkésöbb 72 órával tudjuk csak elfogadni! A munkatársaink 48 órán belül minden foglalást visszaigazolnak! A 2 fôs foglalások részére az asztalokat 2 órára, 3 vagy több fôs foglalások esetén 3 órára biztosítjuk.

Éttermünkben a következő fizetőeszközökkel fizethet:
– Készpénz
– Bank-/Hitelkártya típusok:
– VISA
– Mastercard
– Maestro
– Amex
– Cirrus
– SZÉP kártya (MKB, K&H és OTP)
– Erzsébet utalvány és kártya