1065, BUDAPEST
Podmaniczky u. 14.

FOGLALÁS

+36 1 302-4456

Kisebb-nagyobb asztaltársaságod is biztonságban tudhatod, hisz akár 5 termünk is mind rendelkezésre áll a távolságtartás betartása végett.

Sir Lancelot

Lovagi Étterem

Sir Lancelot lakoma

Étvágycseppek
Pogácsa
Tárkonyos ragu- lév cipóban
Szerzetesek étke
Hagymával kínoztuk
Mákos rögök

Vega tál

Grillezett sajt
Grillezett zöldségnyárs
Körítéseim legjava

 

Kék Loval lakoma

Étvágycseppek
Pogácsa
Hagyma- lév cipóban
Pékné Borja
Sir Vincent Bája
Hagymával kízoztuk
Mákos rögök
Légy üdvözölve!

TÉRJ BE HOZZÁNK VÁNDOR

ÍGÉREM MEG NEM BÁNOD

s kupádba 100 féle magyar nemes bor közül töltünk, szomjadat imígyen enyhítjük.
Ó urak és jó asszonyok, ha gyomrotok nagyon korog, vagy ha éppen derék szakácsotok szabadnapos, utazzatok el egy varázslatos világba, Sir Lancelot birodalmába. Az asztalokon gyertyák, a falakon díszek, a régmúlt hangulatát így elevenítvén fel. S hogy szád az ámulattól tátva ne maradjon, eléd rakjuk a sült galambot. Mikor az óra a delet elüti, lakomádat a szakács a törzshelyre teszi.

Sir Lancelot étterem

ASZTALFOGLALÁS

Asztalod a 302-44-56-os számon foglalhatod le. Jer hát, és mulass, feledve lovagi tornákat, fehérnépet, porontyokat, s bízzál apródomban, mikor kupádat emelve dőlsz hanyatt udvaromban.

Térj be hozzám máskor is egy kupa borra. S ha kedvet kaptál eme vigaszsághoz, Sir Lancelot lovagi éttermét Budapest városának Podmaniczkyről elnevezett utcájának 14. száma alatt találod.

Hírdetmények

KÖZÉPKORI SZÜLETÉSNAP!

Drága Hölgyem, Jó Uram

Ha ellenséges seregek portyázása miatt tömlőcben töltötted idődet és születésnapi utalványodat nem tudtad érvényesíteni ne csüggedj! Ellenséget kiüzettük! Utalványod 2021. 09. 30-ig felhasználhatod!

Születésnapodat nálam tartsd,
Barátaidat otthon ne hagyd!
Kívánok mellé én is egy jót!
Utalványt, mely 5000 Ft-ra jó.

„Amennyiben születésnapi vacsoráját legalább 3 barátjával együtt nálunk tartja, 1-1 főételt fogyasztanak, úgy meglepjük Önt egy 5000 Ft-os utalvánnyal, mely a születésnapi lakomát követően felhasználható éttermünkben. Az ajánlat egész évben érvényes, a születésnap igazolásával. (Az akció a jeles nap előtt és után 5 napig értendő.)”